Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tabajara Caveiras SC
Normal Tactiek CARIB
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 38.8
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Onofrei geeft een lange en hoge pass. Velichko rent richting de bal. Velichko geeft een hoge lob. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Jankura passt de bal zonder na te denken. Daar is Hesp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesp geeft een hoge lob. Noworyta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jankura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Balint de bal. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hesp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski passt de bal met de wreef. Jankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura geeft een hoge lob. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kubiński passt de bal in één keer door. Smarź is nu in balbezit. Muchomorski is nu in balbezit. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski onderschept slim de pass. Skłodowski met een sublieme pass. Smarź rent richting de bal. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rabeira onderschept slim de pass. Rabeira passt de bal zonder na te denken. Farbák is nu in balbezit. Cazan onderschept slim de pass. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jankura met een snelle inworp. Muchomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 67%, Caveiras SC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tabajara - Caveiras SC 0:0

46e minuut.
Nourry komt het veld opgelopen. LLévenes komt het veld opgelopen. Moro León komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura passt de bal in één keer door. Hesp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ... Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Jankura speelt de bal door. Smarź is nu in balbezit. Smarź passt de bal zonder na te denken. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski schiet op doel. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jankura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Smarź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarź draait met de bal, schiet en ... Zanchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hesp onderschept slim de pass. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta geeft een lange en hoge pass. Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León haalt uit met een fantastische trap. Manson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura geeft een hoge lob. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź schiet op doel. Bolli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jankura zal de hoekschop nemen. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nourry onderschept slim de pass. Nourry geeft een hoge lob. Moro León rent richting de bal. LLévenes rent richting de bal. LLévenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jankura met een snelle inworp. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski met een sublieme pass. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 65%, Caveiras SC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tabajara - Caveiras SC 0:0