Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Base Forte Gambit Youngsters
Normal Tactiek aa
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Ranghetti speelt de bal door. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Peixoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lourenço zijn tegenspeler op de grond. Peressini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chonov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Peressini rent richting de bal. Peressini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:1

11e minuut.
Nabuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco onderschept slim de pass. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel. Peixoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Galiccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov is nu in balbezit. Chonov met een sublieme pass. Peressini is nu in balbezit. Peressini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chonov is nu in balbezit. Chonov met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:2

28e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Peressini rent richting de bal. Peressini geeft een hoge lob. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:3

36e minuut.
Aquino onderschept slim de pass. Polanco geeft een hoge lob. Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Daar is Peressini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosseto rent richting de bal. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:4

45e minuut.
Polanco speelt de bal door. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaszczerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaszczerski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 66%, Gambit Youngsters 34%.
Base Forte - Gambit Youngsters 0:5

46e minuut.
Ranghetti is nu in balbezit. Polanco geeft de bal voor. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel. Peixoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:6

50e minuut.
Salahudeen is nu in balbezit. Nabuco onderschept slim de pass. Nabuco speelt de bal door. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Polanco met een sublieme pass. Chonov rent richting de bal. Chonov passt de bal in één keer door. Peressini is nu in balbezit. Peressini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peixoto trapt de bal weg. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:7

63e minuut.
de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiccio onderschept slim de pass. Galiccio probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Peixoto bokst de bal weg. Peressini rent richting de bal. Peressini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rosseto kan de bal niet met de borst controleren. Chonov is nu in balbezit. Peressini rent richting de bal. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peixoto met een sublieme pass. Ortega kopt de bal weg. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Peixoto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:8

76e minuut.
China kopt de bal weg. Peressini is nu in balbezit. Jaszczerski is nu in balbezit. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Peixoto met een harde bal richting middenveld. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Galiccio verovert de bal door een tackle van achteren. Galiccio geeft de bal voor. Salahudeen heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Chamot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Violento de bal. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Gambit Youngsters 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 74%, Gambit Youngsters 26%.
Base Forte - Gambit Youngsters 0:9