Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taguá Olímpia FC Dream Theater F.C
Normal Tactiek SEW
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Larcinesi is nu in balbezit. Malzoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larcinesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobylaniec wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Toró de bal onder controle te krijgen. Paal! Alito bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Larcinesi de bal. Malzoni is nu in balbezit. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Francq rent richting de bal. Francq passt de bal met de wreef. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Garrido Canales geeft een lange en hoge pass. Rakowski rent richting de bal. Rakowski passt de bal in één keer door. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:1

29e minuut.
Rakowski passt de bal in één keer door. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq passt de bal zonder na te denken. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kobylaniec kopt de bal weg. Francq rent richting de bal. Francq passt de bal in één keer door. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Garrido Canales probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rakowski de bal. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec geeft de bal voor. Dubiński geeft de bal voor. Alito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Toró rent richting de bal. Rakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski met een sublieme pass. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Alito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi geeft een hoge lob. Toró heeft problemen om de bal te vangen. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 81%, Dream Theater F.C 19%.
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:2

52e minuut.
Kermes onderschept slim de pass. Kermes met een sublieme pass. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. Alito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:3

55e minuut.
Kermes passt de bal met de wreef. Dubiński geeft de bal voor. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malzoni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobylaniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Dubiński kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Alito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:4

58e minuut.
Granha onderschept slim de pass. Kobylaniec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granha. Kobylaniec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Kermes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malzoni de bal. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:5

61e minuut.
Dubiński passt de bal in één keer door. Pern bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq geeft de bal voor. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Alito trapt de bal weg. Francq heeft problemen om de bal te vangen. Granha rent richting de bal. Francq onderschept slim de pass. Francq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Malzoni kopt de bal weg. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński passt de bal met de wreef. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:6

79e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Daar is Larcinesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larcinesi passt de bal in één keer door. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 80%, Dream Theater F.C 20%.
Taguá Olímpia FC - Dream Theater F.C 0:7