Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tabajara Gambit Youngsters
Normal Tactiek 1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 33.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Remić bereikt de bal nog maar net als eerste. Remić geeft de bal voor. Balint probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczerski is nu in balbezit. Paal!

3e minuut.
Chamot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabeira. Chamot raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzoskowski met een snel genomen vrije trap. Hällegard springt en kopt de bal. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Gambit Youngsters 0:1

11e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft een lange en hoge pass. Dziekanowski heeft problemen om de bal te vangen. Prezioso geeft de bal voor. Hällegard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Balint de bal. Chechelski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balint. Balint krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 61%, Gambit Youngsters 39%.
Tabajara - Gambit Youngsters 0:1

46e minuut.
Nourry komt het veld opgelopen. Moro León komt het veld opgelopen. LLévenes komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Noworyta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conti met de inworp. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szovják verovert de bal door een tackle van achteren. Prezioso is nu in balbezit. Szovják begaat een overtreding. Prezioso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Chamot geeft een hoge lob. Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei begaat een overtreding. Onofrei krijgt een gele kaart. Hällegard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzoskowski wilt de vrije trap nemen. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Noworyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Gambit Youngsters 0:2

73e minuut.
Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei geeft de bal voor. Krone probeert de bal aan de voet te houden. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes draait met de bal, schiet en ... Zillitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

76e minuut.
LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van LLévenes. LLévenes krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Brzoskowski geeft een lange en hoge pass. Onofrei rent richting de bal. Jaszczerski begaat een overtreding. Jaszczerski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Remić kopt de bal weg. Hällegard met een sublieme pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Gambit Youngsters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 53%, Gambit Youngsters 47%.
Tabajara - Gambit Youngsters 0:3