Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caveiras SC Base Forte
CARIB Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 20.8
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal in één keer door. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ... Peixoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 1:0

14e minuut.
Skłodowski passt de bal met de wreef. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jankura passt de bal in één keer door. Hesp is nu in balbezit. Jankura met een sublieme pass. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jankura geeft een hoge lob. China rent richting de bal. Muchomorski onderschept slim de pass. Smarź rent richting de bal. Smarź draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski met een sublieme pass. Smarź is nu in balbezit. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rosseto speelt de bal door. Smarź rent richting de bal. Smarź passt de bal zonder na te denken. Jankura rent richting de bal. Jankura geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smarź rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 2:0

35e minuut.
Smarź passt de bal zonder na te denken. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski speelt de bal door. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caveiras SC 40%, Base Forte 60%.
Caveiras SC - Base Forte 2:0

48e minuut.
Jankura heeft problemen om de bal te vangen. Jankura probeert naar een medespeler te passen. Smarź rent richting de bal. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 3:0

50e minuut.
Kubiński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kubiński de bal. Kubiński passt de bal in één keer door. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Smarź rent richting de bal. Violento rent richting de bal. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Smarź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 4:0

55e minuut.
China bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto rent richting de bal. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Smarź de bal. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 5:0

60e minuut.
Hesp onderschept slim de pass. Hesp met een sublieme pass. Muchomorski geeft de bal voor. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 6:0

63e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski probeert naar een medespeler te passen. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel. Peixoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nabuco verovert de bal door een tackle van achteren. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabuco onderschept slim de pass. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Smarź haalt uit met een fantastische trap. Peixoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 7:0

72e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 8:0

83e minuut.
Manzi rent richting de bal. Manzi geeft een lange en hoge pass. Smarź is nu in balbezit. Smarź haalt uit met een fantastische trap. Peixoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - Base Forte 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caveiras SC 30%, Base Forte 70%.
Caveiras SC - Base Forte 9:0