Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Base Forte Caveiras SC
Normal Tactiek CARIB
33% Balbezit 67%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Smarź geeft een hoge lob. Jankura is nu in balbezit. Jankura geeft een hoge lob. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:1

11e minuut.
Laguna met een sublieme pass. Bohn rent richting de bal. Smarź onderschept slim de pass. Smarź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Jankura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankura passt de bal in één keer door. Smarź rent richting de bal. Smarź haalt uit met een fantastische trap. Peixoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:2

16e minuut.
Ortega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jankura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesp is nu in balbezit. Hesp geeft de bal voor. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jankura met de inworp. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muchomorski geeft een hoge lob. Smarź kopt de bal weg. Daar is Muchomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto passt de bal zonder na te denken. Smarź rent richting de bal. Smarź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kubiński is nu in balbezit. Kubiński met een sublieme pass. Muchomorski probeert naar een medespeler te passen. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:3

38e minuut.
Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski geeft een lange en hoge pass. Jankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankura geeft een hoge lob. Violento rent richting de bal. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ... Peixoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jankura met de inworp. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski passt de bal zonder na te denken. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ortega rent richting de bal. Jankura onderschept slim de pass. Jankura geeft de bal voor. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 75%, Caveiras SC 25%.
Base Forte - Caveiras SC 0:4

51e minuut.
Muchomorski kopt de bal weg. Klungelig pakt Smarź de bal. Nabuco rent richting de bal. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hesp passt de bal in één keer door. Muchomorski geeft een hoge lob. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel. Peixoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jankura speelt de bal door. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Violento krijgt een gele kaart. Smarź is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smarź neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kubiński heeft problemen om de bal te vangen. Laguna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt China de bal. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ... Peixoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:5

80e minuut.
Klungelig pakt Muchomorski de bal. Muchomorski passt de bal in één keer door. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel. Peixoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:6

80e minuut.
Laguna is nu in balbezit. Smarź onderschept slim de pass. Smarź passt de bal in één keer door. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Violento heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - Caveiras SC 0:7

83e minuut.
Daar is Hesp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffuri is nu in balbezit. Taffuri passt de bal zonder na te denken. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rosseto is nu in balbezit. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Jankura geeft de bal voor. Smarź krijgt zijn hoofd ertegen. Peixoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 73%, Caveiras SC 27%.
Base Forte - Caveiras SC 0:7