Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapexe topo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pimbó controleert de bal met de borst. Pimbó met een sublieme pass. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Justo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Avelar kopt de bal weg. Villar heeft problemen om de bal te vangen. Pimenta probeert naar een medespeler te passen. Kist rent richting de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapexe - topo 1:0

21e minuut.
Pimenta rent richting de bal. Pimenta passt de bal met de wreef. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist onderschept slim de pass. Kist draait met de bal, schiet en ... Oscar bokst de bal weg.

28e minuut.
Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Matapexe - topo 1:1

38e minuut.
Bianchi rent richting de bal. Bianchi passt de bal met de wreef. de Roraima rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapexe 36%, topo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matapexe - topo 1:1

49e minuut.
Pimenta probeert naar een medespeler te passen. Calil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plebe Rude. Plebe Rude krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Avelar kan de bal niet met de borst controleren. Villar is nu in balbezit. Avelar onderschept slim de pass. Avelar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Coxinha rent richting de bal. Coxinha geeft de bal voor. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kist is nu in balbezit. Kist draait met de bal, schiet en ... Oscar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapexe 40%, topo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matapexe - topo 1:1