Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sergio Miranda boiardo fc
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 31.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Caterincă passt de bal zonder na te denken. Alstander rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalmaz. Dalmaz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Stähli de bal. Stähli geeft de bal voor. Alstander kopt de bal weg. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Leonardsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Fenômeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tere rent richting de bal. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenômeno probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - boiardo fc 0:1

15e minuut.
Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rattata kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurundinês de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sergio Miranda - boiardo fc 1:1

30e minuut.
Vercilo trapt de bal weg van het doel. Boldurescu kopt de bal weg. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hurundinês verovert de bal door een tackle van achteren. Hurundinês geeft een lange en hoge pass. Dalmaz kopt de bal weg. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piquet met de inworp. Tuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino verovert de bal door een tackle van achteren. Sabino geeft een hoge lob. Schneider krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rossignoli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piquet de bal onder controle te krijgen. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Leonardsson speelt de bal door. Boldurescu speelt de bal door. Klungelig pakt Alstander de bal. Alstander schiet op doel. Dalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vercilo bokst de bal weg.

45e minuut.
Salles rent richting de bal. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu met een sublieme pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 74%, boiardo fc 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sergio Miranda - boiardo fc 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Bragança de bal. Leonardsson probeert naar een medespeler te passen. Fenômeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fenômeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander onderschept slim de pass. Boldurescu is nu in balbezit. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pessegueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă speelt de bal door. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boldurescu passt de bal met de wreef. Pessegueiro is nu in balbezit. Caterincă onderschept slim de pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fitzgibbon trapt de bal weg. Boldurescu kopt de bal weg. Dalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldurescu met een snelle inworp. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boldurescu geeft de bal voor. Caterincă kan de bal niet met de borst controleren. Pessegueiro rent richting de bal. Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Caterincă geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - boiardo fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 68%, boiardo fc 32%.
Sergio Miranda - boiardo fc 1:2