Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lulu FC topo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Aparecido rent richting de bal. Zanatti verovert de bal door een tackle van achteren. Villar is nu in balbezit. Zanatti onderschept slim de pass. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Foresti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Largadinha komt het veld opgelopen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortolotti met de inworp. Largadinha is nu in balbezit. Largadinha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aparecido de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pimbó is nu in balbezit. Bortolotti verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza Silva maakt een afschuwelijke overtreding. de Souza Silva krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bortolotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sartori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valim heeft problemen om de bal te vangen. Aparecido rent richting de bal. Largadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Largadinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aparecido verovert de bal door een tackle van achteren. Largadinha rent richting de bal. Zanatti is nu in balbezit. Largadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Largadinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio onderschept slim de pass. Hortêncio speelt de bal door. Zanatti rent richting de bal. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carniceiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carniceiro speelt de bal door. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Villar geeft een lange en hoge pass. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Largadinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Largadinha krijgt een gele kaart. Villar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 43%, topo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lulu FC - topo 0:0

55e minuut.
Bortolotti met de inworp. Sartori geeft de bal voor. de Roraima is nu in balbezit. Carniceiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carniceiro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Meio Kilo passt de bal met de wreef. Inworp. Plebe Rude met een snelle inworp. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sobrenome geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortolotti met de inworp. Largadinha rent richting de bal. Largadinha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hortêncio geeft een lange en hoge pass. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal zonder na te denken. de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 40%, topo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lulu FC - topo 0:0