Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
topo Lulu FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Carniceiro onderschept slim de pass. Carniceiro passt de bal met de wreef. Zanatti rent richting de bal. Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sartori is nu in balbezit. Sartori passt de bal in één keer door. Aguiar rent richting de bal. Zanatti rent richting de bal. Zanatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomasini trapt de bal weg van het doel. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó schiet op doel. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó met een sublieme pass. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... Tomasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Lulu FC 1:0

39e minuut.
Daar is Zanatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Souza Silva onderschept slim de pass. de Souza Silva passt de bal in één keer door. Plebe Rude bereikt de bal nog maar net als eerste. Plebe Rude schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 50%, Lulu FC 50%.
topo - Lulu FC 1:0

47e minuut.
Hortêncio is nu in balbezit. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passista. Pimbó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pimbó kan niet meer verder spelen. Carmelo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zornetta ... Strafschop! Carmelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Souza Silva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Villar rent richting de bal. Foresti is nu in balbezit. Met opzet legt Villar zijn tegenspeler op de grond. Villar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 42%, Lulu FC 58%.
topo - Lulu FC 1:0