Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sergio Miranda Matapexe
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Fenômeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar onderschept slim de pass. Avelar passt de bal met de wreef. Kist rent richting de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justo rent richting de bal. Schneider maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Schneider moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schneider schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Rabanete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar geeft een hoge lob. Kist rent richting de bal. Kist draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Salles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto met een snelle inworp. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Calil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avelar is nu in balbezit. Rattata onderschept slim de pass. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Maizena probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coxinha verovert de bal door een tackle van achteren. Coxinha geeft een lange en hoge pass. Kist rent richting de bal. Kist schiet op doel. Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rabanete met een sublieme pass. Rattata rent richting de bal. Maizena is nu in balbezit. Rattata onderschept slim de pass. Rattata schiet op doel. Daia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pessegueiro is nu in balbezit. Pessegueiro passt de bal met de wreef. Coxinha is nu in balbezit. Rattata rent richting de bal. Rattata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 68%, Matapexe 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sergio Miranda - Matapexe 0:0

81e minuut.
Passos controleert de bal met de borst. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli passt de bal zonder na te denken. Sabino rent richting de bal. Sabino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pimenta onderschept slim de pass. Pimenta passt de bal zonder na te denken. Kist rent richting de bal. Fenômeno rent richting de bal. Kist verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - Matapexe 0:1

88e minuut.
Rossignoli met een sublieme pass. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta probeert naar een medespeler te passen. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist haalt uit met een fantastische trap. Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 53%, Matapexe 47%.
Sergio Miranda - Matapexe 0:1