Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lindeza Grêmio
352 Tactiek Cavalo de Tróia
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41
goed Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Shuanglong passt de bal met de wreef. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal zonder na te denken. Kappos heeft problemen om de bal te vangen. Kappos geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Beirens rent richting de bal. Granha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beirens raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Savaştürk neemt zijn aanloop. Isla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Savaştürk is nu in balbezit. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong passt de bal in één keer door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grzędzicki controleert de bal met de borst. Paz met een sublieme pass. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Vilhegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Grêmio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 43%, Grêmio 57%.
lindeza - Grêmio 0:1

54e minuut.
Ojanperä rent richting de bal. Grzędzicki begaat een overtreding. Ojanperä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidačak komt het veld opgelopen. Moggia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kappos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Granha heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kappos neemt de hoekschop. van der Gouw heeft problemen om de bal te vangen. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lindeza - Grêmio 1:1

72e minuut.
Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla probeert naar een medespeler te passen. Vlaović kopt de bal weg. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vlaović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal met de wreef. Moggia rent richting de bal. Moggia draait met de bal, schiet en ... Vilhegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 29%, Grêmio 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lindeza - Grêmio 1:1