Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORINTHIANS F lindeza
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cruzeiro passt de bal zonder na te denken. Negreiros speelt de bal door. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović verovert de bal door een tackle van achteren. Balogović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Negreiros met een harde bal richting middenveld. Grzędzicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Balogović de bal. Balogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:1

5e minuut.
Kappos geeft een hoge lob. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negreiros. Balogović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzędzicki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ribeiro Oliveira speelt de bal door. Vlaović met een sublieme pass. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Balogović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kappos rent richting de bal. Kappos met een sublieme pass. Shuanglong is nu in balbezit. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balogović passt de bal in één keer door. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal in één keer door. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:2

12e minuut.
Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Shuanglong kan de bal niet met de borst controleren. Shuanglong passt de bal in één keer door. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Shuanglong kopt de bal weg. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balogović is nu in balbezit. Balogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:3

19e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal zonder na te denken. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović haalt uit met een fantastische trap. Ferrari bokst de bal weg.

22e minuut.
Kappos speelt de bal door. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong passt de bal in één keer door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Negreiros rent richting de bal. Negreiros geeft een hoge lob. Inworp. Kappos met een snelle inworp. Shuanglong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Negreiros trapt de bal weg. Shuanglong rent richting de bal. Casagrande rent richting de bal. Shuanglong onderschept slim de pass. Shuanglong geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:4

32e minuut.
Finnsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shuanglong de bal onder controle te krijgen. Balogović rent richting de bal. Balogović schiet op doel. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:5

34e minuut.
Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong passt de bal in één keer door. Balogović is nu in balbezit. Balogović haalt uit met een fantastische trap. Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:6

36e minuut.
Balogović kopt de bal weg. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino speelt de bal door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shuanglong passt de bal met de wreef. Balogović rent richting de bal. Balogović passt de bal zonder na te denken. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Kappos is nu in balbezit. Kappos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 82%, lindeza 18%.
CORINTHIANS F - lindeza 0:7

50e minuut.
Savaştürk verovert de bal door een tackle van achteren. Savaştürk probeert naar een medespeler te passen. Shuanglong met een sublieme pass. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Biro-Biro passt de bal met de wreef. Pulcino is nu in balbezit. Pulcino passt de bal met de wreef. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:8

57e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong passt de bal in één keer door. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... Ferrari bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki kopt de bal weg. Muleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović verovert de bal door een tackle van achteren. Balogović draait met de bal, schiet en ... Ferrari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:9

62e minuut.
Shuanglong met een sublieme pass. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk passt de bal met de wreef. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Savaştürk is nu in balbezit. Shuanglong rent richting de bal. Balogović is nu in balbezit. Balogović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kappos speelt de bal door. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogović is nu in balbezit. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Savaştürk de bal. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Balogović is nu in balbezit. Balogović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vlaović onderschept slim de pass. Vlaović geeft een lange en hoge pass. Muleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović onderschept slim de pass. Balogović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balogović rent richting de bal. Negreiros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balogović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savaştürk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:10

69e minuut.
Klungelig pakt Raizer de bal. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong speelt de bal door. Balogović is nu in balbezit. Balogović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kappos rent richting de bal. Kappos passt de bal in één keer door. Balogović rent richting de bal. Balogović schiet op doel. Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:11

77e minuut.
Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros met een sublieme pass. Klungelig pakt Ribeiro Oliveira de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Balogović onderschept slim de pass. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal met de wreef. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Negreiros met een harde bal richting middenveld. Grzędzicki kopt de bal weg. Savaştürk kan de bal niet met de borst controleren. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muleta probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk kan de bal niet met de borst controleren. Muleta is nu in balbezit. Balogović verovert de bal door een tackle van achteren. Balogović draait met de bal, schiet en ... Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ferrari trapt de bal weg. Daar is Raizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ferrari met een harde bal richting middenveld. Grzędzicki kopt de bal weg. Shuanglong rent richting de bal. Balogović rent richting de bal. Balogović schiet op doel. Ferrari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:12

90e minuut.
Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović met een sublieme pass. Klungelig pakt Negreiros de bal. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - lindeza 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 80%, lindeza 20%.
CORINTHIANS F - lindeza 0:13