Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. Pinheiros PR
batera Tactiek PPR1
41% Balbezit 59%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten good
solid Passen poor
average Verdedigen incredible


7e minuut.
Begazo met de inworp. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maniu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Matias is nu in balbezit. Huy Thông speelt de bal door. Fedor is nu in balbezit. Fedor geeft een lange en hoge pass. Frühbeis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fedor rent richting de bal. Fedor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tivegna de bal. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tivegna geeft de bal voor. Kahraman controleert de bal met de borst. Odolański rent richting de bal. Odolański heeft problemen om de bal te vangen. Odolański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 49%, Pinheiros PR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batera F.C. - Pinheiros PR 0:0

46e minuut.
Hric komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tivegna onderschept slim de pass. Tivegna geeft de bal voor. Huyghe verovert de bal door een tackle van achteren. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Mota met een sublieme pass. Daar is Kałuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kałuszewski rent richting de bal. Ruas speelt de bal door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Mulekelayi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matias passt de bal in één keer door. Kahraman rent richting de bal. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor geeft een hoge lob. Viracocha onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Fedor met de inworp. Süneroğlu speelt de bal door. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 43%, Pinheiros PR 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batera F.C. - Pinheiros PR 0:0