Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentina brasil Fúria FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Figueira Camargo rent richting de bal. Figueira Camargo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Celestino de bal. do Pandeiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Pandeiro draait met de bal, schiet en ... Smith bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Fúria FC 0:1

17e minuut.
Bazzan is nu in balbezit. Bohnen is nu in balbezit. Bazzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzan speelt de bal door. Barboza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Nogueira de bal onder controle te krijgen. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas-Boas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilas-Boas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tibúrcio speelt de bal door. Gouveia is nu in balbezit. Gouveia passt de bal met de wreef. do Pandeiro rent richting de bal. do Pandeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Nogueira de bal. de Castro onderschept slim de pass. de Castro met een sublieme pass. do Pandeiro heeft problemen om de bal te vangen. do Pandeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 74%, Fúria FC 26%.
argentina brasil - Fúria FC 0:1

46e minuut.
Barboza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacchi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cebolinha onderschept slim de pass. Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Vilas-Boas is nu in balbezit. Rodrigues Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues Neto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
de Castro probeert naar een medespeler te passen. do Pandeiro is nu in balbezit. Celestino bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro is nu in balbezit. de Castro schiet op doel. Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 48%, Fúria FC 52%.
argentina brasil - Fúria FC 0:1