Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Batera F.C.
nova Tactiek Vic2P ABT
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 47
average Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen good


15e minuut.
Frygier verovert de bal door een tackle van achteren. Kobierski is nu in balbezit. Berbelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Frygier rent richting de bal. Frygier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Elvira rent richting de bal. Kiesel verovert de bal door een tackle van achteren. Kiesel passt de bal met de wreef. Feijão rent richting de bal. Feijão draait met de bal, schiet en ... Ferrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:1

24e minuut.
Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Feijão is nu in balbezit. Chiva rent richting de bal. Feijão verovert de bal door een tackle van achteren. Feijão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiesel neemt de hoekschop. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão haalt uit met een fantastische trap. Ferrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:2

33e minuut.
Tõeväli passt de bal zonder na te denken. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis passt de bal met de wreef. Feijão rent richting de bal. Feijão draait met de bal, schiet en ... Ferrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pramenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pramenko passt de bal met de wreef. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Frygier rent richting de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Florek geeft een hoge lob. Baltacı kopt de bal weg. Feijão controleert de bal met de borst. Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel schiet op doel. Ferrer bokst de bal weg.

42e minuut.
Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier verovert de bal door een tackle van achteren. Frygier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:3

44e minuut.
Ferrer met een harde bal richting middenveld. Pramenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Milowicz de bal. Feijão rent richting de bal. Feijão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 70%, Batera F.C. 30%.
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:3

47e minuut.
Pulfer probeert naar een medespeler te passen. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel geeft een hoge lob. Daar is Feijão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feijão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:4

50e minuut.
Kobierski controleert de bal met de borst. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierski begaat een overtreding. Frygier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frygier komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Milowicz controleert de bal met de borst. Feijão speelt de bal door. Kiesel is nu in balbezit. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:5

66e minuut.
Frygier rent richting de bal. Chiva is nu in balbezit. Feijão onderschept slim de pass. Feijão passt de bal zonder na te denken. Kiesel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Florek geeft de bal voor. Maglajlija is nu in balbezit. Baltacı begaat een overtreding. Baltacı krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta met een sublieme pass. Klungelig pakt Mościcki de bal. Frygier verovert de bal door een tackle van achteren. Frygier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiesel met een snelle inworp. Pramenko is nu in balbezit. Pramenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 67%, Batera F.C. 33%.
Sem Futuro F.C - Batera F.C. 0:5