Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Tijucal
PPR1 Tactiek Luã
66% Balbezit 34%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 23.6
good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
outstanding Verdedigen poor


13e minuut.
Ruas verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carbajal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Kozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozik geeft een lange en hoge pass. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel. Rusoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Tijucal 1:0

19e minuut.
Kozik is nu in balbezit. Kozik geeft een hoge lob. Daar is Frühbeis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ... Rusoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Eftimie geeft een hoge lob. Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal zonder na te denken. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Odolański kopt de bal weg. Eftimie rent richting de bal. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Rusoiu trapt de bal weg. Huy Thông kopt de bal weg. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel. Rusoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ruas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostrev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 34%, Tijucal 66%.
Pinheiros PR - Tijucal 1:0

48e minuut.
Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Rusoiu bokst de bal weg. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Odolański onderschept slim de pass. Odolański passt de bal met de wreef. Eftimie is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Tijucal 2:0

57e minuut.
Rusoiu met een harde bal richting middenveld. Alonso kopt de bal weg. Frühbeis probeert de bal met de borst te controleren. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Tijucal 3:0

66e minuut.
Subarkah geeft een hoge lob. Antunes controleert de bal met de borst. Antunes geeft een lange en hoge pass. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański passt de bal zonder na te denken. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Rusoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 25%, Tijucal 75%.
Pinheiros PR - Tijucal 3:0