Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capenga Sul Pinheiros PR
4-2-3-1 Tactiek PPR1
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten solid
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen excellent


3e minuut.
Ostrev geeft de bal voor. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft een lange en hoge pass. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brękus is nu in balbezit. Brękus passt de bal in één keer door. Berbecki rent richting de bal. Szynalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szynalewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Potakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Patury is nu in balbezit. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Noronha kopt de bal weg. Klungelig pakt Maravilha de bal. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frühbeis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:1

19e minuut.
Inworp. Patury met een snelle inworp. Odolański rent richting de bal. Huy Thông heeft problemen om de bal te vangen. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fominha rent richting de bal. Fominha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:2

23e minuut.
Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal in één keer door. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański onderschept slim de pass. Odolański speelt de bal door. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:3

34e minuut.
Antunes met de inworp. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis passt de bal zonder na te denken. Fominha rent richting de bal. Fominha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Magneto de bal. Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông passt de bal met de wreef. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rabelo speelt de bal door. Magneto is nu in balbezit. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha schiet op doel. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Noronha de bal onder controle te krijgen. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Magneto verovert de bal door een tackle van achteren. Magneto met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fominha rent richting de bal. Fominha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frühbeis de bal. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capenga Sul 81%, Pinheiros PR 19%.
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:3

46e minuut.
Frühbeis is nu in balbezit. Bandeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frühbeis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odolański met een snel genomen vrije trap. Maravilha heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Odolański rent richting de bal. Odolański passt de bal met de wreef. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Rabelo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huy Thông kopt de bal weg. Fominha is nu in balbezit. Fominha passt de bal in één keer door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:4

68e minuut.
Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev speelt de bal door. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:5

70e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Frühbeis de bal. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:6

75e minuut.
Antunes onderschept slim de pass. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Maravilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:7

78e minuut.
Huy Thông kopt de bal weg. Odolański controleert de bal met de borst. Odolański passt de bal met de wreef. Fominha rent richting de bal. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:8

80e minuut.
Huy Thông geeft de bal voor. Bandeira kopt de bal weg. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. Maravilha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal zonder na te denken. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Rabelo bokst de bal weg.

86e minuut.
Frühbeis onderschept slim de pass. Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal zonder na te denken. Noronha rent richting de bal. Fominha verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capenga Sul 82%, Pinheiros PR 18%.
Capenga Sul - Pinheiros PR 0:8