Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentina brasil Jorge Eduardo Matz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Ecos Falsos met de inworp. Fabuloso rent richting de bal. Fabuloso draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lorenzini de bal. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Saiki rent richting de bal. Saiki passt de bal zonder na te denken. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo passt de bal met de wreef. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso haalt uit met een fantastische trap. Celestino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Jorge Eduardo Matz 0:1

17e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Fabuloso onderschept slim de pass. Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Jorge Eduardo Matz 0:2

26e minuut.
Fidélis Régis rent richting de bal. Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuloso passt de bal in één keer door. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bohnen kopt de bal weg. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zornetta met een sublieme pass. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 63%, Jorge Eduardo Matz 37%.
argentina brasil - Jorge Eduardo Matz 0:2

51e minuut.
Luria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caju is nu in balbezit. Fidélis Régis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caju wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caju kan niet meer verder spelen. Gomes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ecos Falsos is nu in balbezit. Homem de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Homem de Mello probeert naar een medespeler te passen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Medalha bokst de bal weg.

68e minuut.
Nogueira geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Luca de bal. Gerônimo rent richting de bal. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Jorge Eduardo Matz 1:2

84e minuut.
Lorenzini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cirne komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 45%, Jorge Eduardo Matz 55%.
argentina brasil - Jorge Eduardo Matz 1:2