Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Jorge Eduardo Matz
PPR1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
uitmuntend Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Kozik kopt de bal weg. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fominha de bal. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas probeert naar een medespeler te passen. Antunes met een sublieme pass. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Huy Thông met een sublieme pass. Fominha is nu in balbezit. Fominha passt de bal met de wreef. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso begaat een overtreding. Ruas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frühbeis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal zonder na te denken. Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Luria kopt de bal weg. Daar is Tombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 1:0

21e minuut.
Antunes met de inworp. Ruas met een sublieme pass. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 2:0

23e minuut.
Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal met de wreef. Tombo rent richting de bal. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 3:0

30e minuut.
Huy Thông geeft de bal voor. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Caliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huy Thông zal de hoekschop nemen. Caju kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruas de bal. Fominha is nu in balbezit. Fominha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fabuloso passt de bal in één keer door. Prestes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes met een sublieme pass. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 4:0

36e minuut.
Lorenzini passt de bal zonder na te denken. Inworp. Antunes met de inworp. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frühbeis is nu in balbezit. Klungelig pakt Fominha de bal. Fominha passt de bal met de wreef. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman geeft een lange en hoge pass. Caju kopt de bal weg. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 21%, Jorge Eduardo Matz 79%.
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Lorenzini passt de bal met de wreef. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Antunes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Lorenzini passt de bal in één keer door. Frühbeis heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 6:0

50e minuut.
Ruas speelt de bal door. Klungelig pakt Fominha de bal. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha onderschept slim de pass. Fominha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Subarkah verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas is nu in balbezit. Ruas passt de bal in één keer door. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fenomeno geeft de bal voor. Inworp. Huy Thông zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fominha rent richting de bal. Fominha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas geeft een hoge lob. Tombo probeert naar een medespeler te passen. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Antunes is nu in balbezit. Antunes met een sublieme pass. Luria probeert de bal aan de voet te houden. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fominha verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno rent richting de bal. Fominha verovert de bal door een tackle van achteren. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 7:0

71e minuut.
Huyghe probeert naar een medespeler te passen. Huy Thông speelt de bal door. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha verovert de bal door een tackle van achteren. Fominha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chapa Quente is nu in balbezit. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis speelt de bal door. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Caliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruas is nu in balbezit. Ruas passt de bal in één keer door. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 8:0

85e minuut.
Subarkah geeft de bal voor. Caliman heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes passt de bal zonder na te denken. Luria probeert de bal aan de voet te houden. Fominha rent richting de bal. Fominha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 5%, Jorge Eduardo Matz 95%.
Pinheiros PR - Jorge Eduardo Matz 9:0