Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé Amândio Sem Futuro F.C
Normal Tactiek nova
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.1 gemiddelde waardering 37.9
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Brocador speelt de bal door. Elvira is nu in balbezit. Elvira geeft een lange en hoge pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elvira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cichowlas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:1

5e minuut.
Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira passt de bal zonder na te denken. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvira geeft een lange en hoge pass. Flauzino heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:2

8e minuut.
Galvão rent richting de bal. Galvão passt de bal in één keer door. Brocador rent richting de bal. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cichowlas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santista. Cichowlas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elvira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:3

14e minuut.
Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Acosta met een harde bal richting middenveld. Vienoranta is nu in balbezit. Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Mościcki verovert de bal door een tackle van achteren. Mościcki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mościcki rent richting de bal. Mościcki passt de bal in één keer door. Elvira rent richting de bal. Elvira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mościcki is nu in balbezit. Mościcki geeft de bal voor. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maglajlija kopt de bal weg. Corsini heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:4

27e minuut.
Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta geeft de bal voor. Flauzino kopt de bal weg. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carneiro kopt de bal weg. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki geeft de bal voor. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Carneiro met een sublieme pass. Vienoranta is nu in balbezit. Brocador is nu in balbezit. Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta geeft de bal voor. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Elvira is nu in balbezit. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 75%, Sem Futuro F.C 25%.
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:4

49e minuut.
Inworp. Chiva met een snelle inworp. Elvira geeft een hoge lob. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira onderschept slim de pass. Elvira met een sublieme pass. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cichowlas geeft de bal voor. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta speelt de bal door. Daar is Maglajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Prestes geeft de bal voor. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira met een sublieme pass. Daar is Cichowlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:5

62e minuut.
Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira is nu in balbezit. Elvira geeft een lange en hoge pass. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Corsini trapt de bal weg van het doel. Vienoranta kopt de bal weg. Cichowlas is nu in balbezit. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:6

67e minuut.
Chiva rent richting de bal. Galvão rent richting de bal. Chiva onderschept slim de pass. Chiva geeft een hoge lob. Maglajlija maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flauzino met een sublieme pass. Klungelig pakt Brocador de bal. Elvira met een sublieme pass. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:7

71e minuut.
Cichowlas kopt de bal weg. Daar is Brocador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:8

75e minuut.
Chiva met een sublieme pass. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta geeft een hoge lob. Cichowlas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Corsini geeft de bal voor. Inworp. Elvira met de inworp. Chiva rent richting de bal. Elvira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mościcki probeert naar een medespeler te passen. Flauzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:9

84e minuut.
Maglajlija passt de bal met de wreef. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 77%, Sem Futuro F.C 23%.
Zé Amândio - Sem Futuro F.C 0:10