Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Zé Amândio
nova Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Cichowlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas geeft een lange en hoge pass. Brocador rent richting de bal. Cichowlas verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 1:0

10e minuut.
Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira rent richting de bal. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 2:0

14e minuut.
Cichowlas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maglajlija de bal. Flauzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 3:0

18e minuut.
Vienoranta geeft een hoge lob. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Flauzino heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cabeça rent richting de bal. Elvira onderschept slim de pass. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Carneiro rent richting de bal. Elvira onderschept slim de pass. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta geeft de bal voor. Cichowlas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 24%, Zé Amândio 76%.
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 4:0

48e minuut.
Brocador rent richting de bal. Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta speelt de bal door. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija passt de bal in één keer door. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 5:0

57e minuut.
Mościcki rent richting de bal. Mościcki geeft de bal voor. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 6:0

60e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira passt de bal zonder na te denken. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas schiet op doel. Paal! Daar is Flauzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija schiet op doel. Flauzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 7:0

63e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 8:0

67e minuut.
Trinitino is nu in balbezit. Elvira onderschept slim de pass. Elvira met een sublieme pass. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acosta trapt de bal weg. Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 9:0

70e minuut.
Pulkrt met een sublieme pass. Mościcki met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 10:0

75e minuut.
Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta speelt de bal door. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas schiet op doel. Corsini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira passt de bal met de wreef. Corsini heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. Paal! Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maglajlija is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 29%, Zé Amândio 71%.
Sem Futuro F.C - Zé Amândio 11:0