Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. Jorge Eduardo Matz
batera Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Gallardo passt de bal in één keer door. Ioanid is nu in balbezit. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Maniu rent richting de bal. Maniu geeft een hoge lob. Ioanid is nu in balbezit. Klungelig pakt Reintang de bal. Reintang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Medalha met een harde bal richting middenveld. Dvorak kopt de bal weg. Fenomeno is nu in balbezit. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Maniu met een snelle inworp. Daar is Dvorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorak speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 1:0

18e minuut.
Caliman speelt de bal door. Maniu rent richting de bal. Maniu met een sublieme pass. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 2:0

32e minuut.
Caliman speelt de bal door. Inworp. Maniu met een snelle inworp. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tombo rent richting de bal. Tombo geeft een hoge lob. Maniu kopt de bal weg. Ioanid kan de bal niet met de borst controleren. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo speelt de bal door. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 3:0

44e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak begaat een overtreding. Dvorak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 20%, Jorge Eduardo Matz 80%.
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 3:0

46e minuut.
Pleimelding komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dvorak geeft een hoge lob. Gallardo met een sublieme pass. Ioanid rent richting de bal. Reintang is nu in balbezit. Reintang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Medalha met een harde bal richting middenveld. Gallardo speelt de bal door. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Medalha trapt de bal weg van het doel. Maniu kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding geeft een hoge lob. Ioanid kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fabuloso met een sublieme pass. Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel passt de bal zonder na te denken. Reintang is nu in balbezit. Reintang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Medalha bokst de bal weg.

53e minuut.
Chapa Quente is nu in balbezit. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid met een sublieme pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Reintang is nu in balbezit. Reintang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 4:0

57e minuut.
Maniu onderschept slim de pass. Maniu geeft een hoge lob. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Doeltrap. Medalha trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniu met een snelle inworp. Dvorak geeft de bal voor. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 5:0

70e minuut.
Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lorenzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fenomeno de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dvorak zal de hoekschop nemen. Reintang rent richting de bal. Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Medalha bokst de bal weg. Gallardo geeft een hoge lob. Maniu probeert naar een medespeler te passen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel onderschept slim de pass. Kiesel passt de bal in één keer door. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bùi Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dương geeft de bal voor. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 6:0

84e minuut.
Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. de Luca rent richting de bal. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu geeft de bal voor. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

86e minuut.
Caliman met een sublieme pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu speelt de bal door. Reintang is nu in balbezit. Reintang schiet op doel. Paal! Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 7:0

89e minuut.
Doeltrap. Medalha trapt de bal weg. Maniu kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 16%, Jorge Eduardo Matz 84%.
Batera F.C. - Jorge Eduardo Matz 7:0