Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fúria FC Pinheiros PR
Normal Tactiek PPR1
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen formidable


2e minuut.
Fominha met de inworp. Frühbeis is nu in balbezit. Figueira Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:1

4e minuut.
Pires Rodrigues geeft de bal voor. Ruas heeft problemen om de bal te vangen. Ruas passt de bal met de wreef. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fominha kopt de bal weg. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański begaat een overtreding. Odolański krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kozik geeft de bal voor. Claustrofonia bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruas zal de hoekschop nemen. Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:2

15e minuut.
Antunes passt de bal in één keer door. Prestes is nu in balbezit. Prestes met een sublieme pass. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas met een sublieme pass. Bazzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fominha met een sublieme pass. Frühbeis is nu in balbezit. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:3

26e minuut.
Figueira Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Fominha onderschept slim de pass. Fominha passt de bal in één keer door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Figueira Camargo de bal onder controle te krijgen. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis passt de bal zonder na te denken. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Ruas de bal. Ruas geeft de bal voor. Daar is Figueira Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Frühbeis is nu in balbezit. Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal met de wreef. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel. Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cebolinha rent richting de bal. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański geeft een lange en hoge pass. Frühbeis heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pires Rodrigues rent richting de bal. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 81%, Pinheiros PR 19%.
Fúria FC - Pinheiros PR 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Bazzan de bal. Frühbeis is nu in balbezit. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia rent richting de bal. Odolański onderschept slim de pass. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Claustrofonia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fominha zal de hoekschop nemen. Odolański is nu in balbezit. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański onderschept slim de pass. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Fominha met een snelle inworp. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. do Pandeiro stond buitenspel. Antunes neemt vlug de vrije trap. Daar is Claustrofonia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:4

70e minuut.
Daar is Gouveia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:5

73e minuut.
Antunes geeft de bal voor. Daar is Pires Rodrigues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:6

74e minuut.
Castro is nu in balbezit. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański passt de bal met de wreef. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Roza Ribeiro met een harde bal richting middenveld. Antunes kopt de bal weg. Klungelig pakt Pires Rodrigues de bal. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Roza Ribeiro met een harde bal richting middenveld. Fominha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Frühbeis de bal onder controle te krijgen. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:7

82e minuut.
Prestes passt de bal zonder na te denken. Claustrofonia is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha speelt de bal door. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Pinheiros PR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 90%, Pinheiros PR 10%.
Fúria FC - Pinheiros PR 0:8