Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tijucal Zé Amândio
Luã Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Timossi neemt vlug de vrije trap. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tijucal - Zé Amândio 1:0

16e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tijucal - Zé Amândio 2:0

31e minuut.
Galvão rent richting de bal. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Galvão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tijucal 35%, Zé Amândio 65%.
Tijucal - Zé Amândio 2:0

64e minuut.
Iuretic onderschept slim de pass. Santista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iuretic. Santista wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Merckx verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Deus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trinitino komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alonso de bal. Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Santista geeft een lange en hoge pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trinitino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rusoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alemão heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Pangaré met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tijucal 53%, Zé Amândio 47%.
Tijucal - Zé Amândio 2:0