Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé Amândio Tijucal
Normal Tactiek Luã
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Timossi de bal. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Timossi probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Flauzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Tijucal 0:1

8e minuut.
Brocador geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Oliveira met een snelle inworp. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando geeft de bal voor. Flauzino heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aldovrando speelt de bal door. Brocador is nu in balbezit. Guerra rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra speelt de bal door. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Tijucal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 67%, Tijucal 33%.
Zé Amândio - Tijucal 0:2

59e minuut.
Klungelig pakt Santista de bal. Iuretic bereikt de bal nog maar net als eerste. Santista begaat een overtreding. Santista krijgt een gele kaart. Iuretic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldovrando zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prestes heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 66%, Tijucal 34%.
Zé Amândio - Tijucal 0:2