Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentina brasil Sem Futuro F.C
Normal Tactiek nova
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.7 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Cichowlas geeft de bal voor. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta met een sublieme pass. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:1

3e minuut.
Nogueira probeert naar een medespeler te passen. Fidélis Régis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Cichowlas springt en kopt de bal. Furtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mito rent richting de bal. Mito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fidélis Régis de bal. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cichowlas passt de bal met de wreef. Elvira kan de bal niet met de borst controleren. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Elvira onderschept slim de pass. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija passt de bal met de wreef. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:2

21e minuut.
Furtado trapt de bal weg. Klungelig pakt Elvira de bal. Elvira speelt de bal door. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Furtado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:3

23e minuut.
Bohnen verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Daar is Celestino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gerônimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta passt de bal zonder na te denken. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Celestino controleert de bal met de borst. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Furtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:4

29e minuut.
Vienoranta met een sublieme pass. Klungelig pakt Cichowlas de bal. Cichowlas passt de bal zonder na te denken. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chiva speelt de bal door. Tibúrcio is nu in balbezit. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nogueira onderschept slim de pass. Nogueira geeft een hoge lob. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 76%, Sem Futuro F.C 24%.
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:5

47e minuut.
Zornetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta passt de bal zonder na te denken. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:6

48e minuut.
Jefferson speelt de bal door. Gerônimo heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Mito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mito geeft een hoge lob. Zornetta rent richting de bal. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Cichowlas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:7

51e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira passt de bal met de wreef. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Vienoranta kopt de bal weg. Fidélis Régis is nu in balbezit. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija passt de bal in één keer door. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vienoranta heeft problemen om de bal te vangen. Nogueira is nu in balbezit. Vienoranta begaat een overtreding. Vienoranta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira passt de bal met de wreef. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Furtado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:8

62e minuut.
Elvira geeft een hoge lob. Fidélis Régis controleert de bal met de borst. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:9

71e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Elvira speelt de bal door. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Furtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:10

73e minuut.
Fidélis Régis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija geeft de bal voor. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:11

75e minuut.
Gerônimo is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva passt de bal zonder na te denken. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Furtado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Elvira is nu in balbezit. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta passt de bal in één keer door. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chiva kan de bal niet met de borst controleren. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Daar is Celestino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:12

86e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira met een sublieme pass. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 77%, Sem Futuro F.C 23%.
argentina brasil - Sem Futuro F.C 0:13