Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jorge Eduardo Matz Sem Futuro F.C
Normal Tactiek nova
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.9 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Daar is Maglajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:1

13e minuut.
Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva geeft een hoge lob. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:2

21e minuut.
Elvira met de inworp. Chiva met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:3

26e minuut.
Fabuloso heeft problemen om de bal te vangen. Mościcki onderschept slim de pass. Mościcki geeft een lange en hoge pass. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
de Luca kopt de bal weg. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft de bal voor. Maglajlija kopt de bal weg. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:4

38e minuut.
Caliman trapt de bal weg van het doel. Vienoranta kopt de bal weg. Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvira geeft een hoge lob. Maglajlija rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vienoranta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cichowlas krijgt zijn hoofd ertegen. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fenomeno rent richting de bal. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jorge Eduardo Matz 58%, Sem Futuro F.C 42%.
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:4

48e minuut.
Mościcki passt de bal met de wreef. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta geeft een hoge lob. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:5

49e minuut.
Fabuloso speelt de bal door. Lorenzini met een sublieme pass. Ecos Falsos is nu in balbezit. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija schiet op doel. Medalha bokst de bal weg.

54e minuut.
Maglajlija is nu in balbezit. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Luria heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tombo is nu in balbezit. Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta geeft een hoge lob. Cichowlas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:6

65e minuut.
Vienoranta geeft de bal voor. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. Fenomeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:7

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elvira zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cichowlas de bal. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:8

81e minuut.
Vienoranta speelt de bal door. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija passt de bal met de wreef. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:9

84e minuut.
Caju met een sublieme pass. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki geeft de bal voor. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Fenomeno trapt de bal weg. Elvira kopt de bal weg. Maglajlija heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jorge Eduardo Matz 78%, Sem Futuro F.C 22%.
Jorge Eduardo Matz - Sem Futuro F.C 0:9