Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Jorge Eduardo Matz
nova Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 19
solide Schieten slecht
solide Passen waardeloos
solide Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Chapa Quente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vienoranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Medalha met een harde bal richting middenveld. Elvira kopt de bal weg. Daar is Cichowlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 1:0

8e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira geeft de bal voor. Fenomeno rent richting de bal. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 2:0

9e minuut.
Tombo is nu in balbezit. Tombo met een sublieme pass. Klungelig pakt de Luca de bal. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Medalha met een harde bal richting middenveld. Elvira kopt de bal weg. Daar is Caliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
de Luca is nu in balbezit. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira geeft de bal voor. Daar is Maglajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vienoranta kopt de bal weg. Klungelig pakt Caliman de bal. Maglajlija met een sublieme pass. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Elvira probeert naar een medespeler te passen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas passt de bal met de wreef. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 3:0

26e minuut.
Daar is de Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas schiet op doel. Caliman probeert de bal aan de voet te houden. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 4:0

28e minuut.
Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Tombo ... Strafschop! Tombo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Maglajlija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maglajlija legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 5:0

43e minuut.
Chiva geeft een lange en hoge pass. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija passt de bal met de wreef. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caliman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 26%, Jorge Eduardo Matz 74%.
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 6:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vienoranta met een snelle inworp. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta passt de bal met de wreef. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 7:0

57e minuut.
Caliman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vienoranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vienoranta speelt de bal door. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel. Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caliman speelt de bal door. Klungelig pakt Cichowlas de bal. Cichowlas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 8:0

60e minuut.
Fenomeno met een sublieme pass. Elvira geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fabuloso de bal onder controle te krijgen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Medalha trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Elvira de bal. Elvira passt de bal zonder na te denken. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente is nu in balbezit. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Medalha trapt de bal weg. Vienoranta speelt de bal door. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 9:0

80e minuut.
Doeltrap. Ferrer trapt de bal weg. Vienoranta kopt de bal weg. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vienoranta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira met een sublieme pass. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cichowlas springt en kopt de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenomeno met een snelle inworp. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Elvira met een sublieme pass. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta geeft de bal voor. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Caliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 20%, Jorge Eduardo Matz 80%.
Sem Futuro F.C - Jorge Eduardo Matz 10:0