Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fúria FC Tijucal
Normal Tactiek Luã
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Pires Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Roza Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Guerra met de inworp. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira geeft de bal voor. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Tijucal 0:1

44e minuut.
Figueira Camargo rent richting de bal. Timossi verovert de bal door een tackle van achteren. Iuretic is nu in balbezit. Iuretic schiet op doel. Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Tijucal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 54%, Tijucal 46%.
Fúria FC - Tijucal 0:2

48e minuut.
Gouveia verovert de bal door een tackle van achteren. Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Figueira Camargo de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Tijucal 0:3

56e minuut.
Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré schiet op doel. Roza Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi passt de bal in één keer door. de Oliveira met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi passt de bal zonder na te denken. Aldovrando speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Tijucal 0:4

83e minuut.
Alonso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
de Oliveira passt de bal met de wreef. Aldovrando rent richting de bal. Bazzan begaat een overtreding. Bazzan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Figueira Camargo geeft een hoge lob. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré probeert naar een medespeler te passen. Iuretic rent richting de bal. Iuretic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 72%, Tijucal 28%.
Fúria FC - Tijucal 0:4