Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tijucal Fúria FC
Luã Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.1 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira geeft een lange en hoge pass. Daar is Claustrofonia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Klungelig pakt de Oliveira de bal. de Oliveira geeft de bal voor. Daar is Bazzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Timossi passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bazzan onderschept slim de pass. Bazzan speelt de bal door. Aldovrando speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Timossi rent richting de bal. Timossi passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cebolinha geeft een hoge lob. Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barboza is nu in balbezit. Merckx is nu in balbezit. Barboza onderschept slim de pass. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza passt de bal met de wreef. Rusoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pandeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tijucal - Fúria FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tijucal 26%, Fúria FC 74%.
Tijucal - Fúria FC 0:1

51e minuut.
Pangaré geeft een hoge lob. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tijucal - Fúria FC 1:1

56e minuut.
de Castro speelt de bal door. Merckx geeft de bal voor. Daar is Pires Rodrigues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuretic is nu in balbezit. Iuretic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roza Ribeiro met een harde bal richting middenveld. de Oliveira kopt de bal weg. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Roza Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tijucal 32%, Fúria FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tijucal - Fúria FC 1:1