Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Zé Amândio
PPR1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
poor Passen poor
formidable Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Galvão onderschept slim de pass. Galvão speelt de bal door. Santista is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.

6e minuut.
Santista rent richting de bal. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis met een sublieme pass. Odolański rent richting de bal. Odolański schiet op doel. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 1:0

7e minuut.
Odolański onderschept slim de pass. Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański schiet op doel. Corsini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Odolański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal met de wreef. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 2:0

15e minuut.
Odolański speelt de bal door. Klungelig pakt Torres de bal. Torres onderschept slim de pass. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cabeça is nu in balbezit. Cabeça speelt de bal door. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông passt de bal in één keer door. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 3:0

23e minuut.
Fominha passt de bal in één keer door. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis geeft een hoge lob. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torres controleert de bal met de borst. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 4:0

24e minuut.
Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông is nu in balbezit. Brocador maakt een afschuwelijke overtreding. Brocador krijgt een gele kaart. Huy Thông wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Santista is nu in balbezit. Prestes verovert de bal door een tackle van achteren. Prestes geeft een hoge lob. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frühbeis rent richting de bal. Corsini rent richting de bal. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis schiet op doel. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 5:0

41e minuut.
Santista is nu in balbezit. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Santista is nu in balbezit. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Fominha speelt de bal door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 16%, Zé Amândio 84%.
Pinheiros PR - Zé Amândio 6:0

50e minuut.
Acosta trapt de bal weg van het doel. Fominha kopt de bal weg. Daar is Brocador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 7:0

55e minuut.
Fominha rent richting de bal. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal met de wreef. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 8:0

60e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông met een sublieme pass. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Odolański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 9:0

61e minuut.
Galvão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 10:0

66e minuut.
Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Brocador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corsini rent richting de bal. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 11:0

67e minuut.
Alemão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilas Boas komt het veld opgelopen. Ruas met de inworp. Brocador is nu in balbezit. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corsini de bal onder controle te krijgen. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Fominha rent richting de bal. Fominha speelt de bal door. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Huy Thông passt de bal zonder na te denken. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Acosta trapt de bal weg. Huy Thông kopt de bal weg. Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Zé Amândio 12:0

85e minuut.
Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Odolański rent richting de bal. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Fominha met een snelle inworp. Huy Thông rent richting de bal. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Prestes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal zonder na te denken. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 6%, Zé Amândio 94%.
Pinheiros PR - Zé Amândio 12:0