Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Fúria FC
nova Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 21.2
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Cichowlas is nu in balbezit. Gouveia verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira geeft een lange en hoge pass. Daar is Maglajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Roza Ribeiro trapt de bal weg van het doel. Figueira Camargo kopt de bal weg. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. Roza Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija speelt de bal door. Klungelig pakt Cichowlas de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 1:0

7e minuut.
Maglajlija met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira Camargo is nu in balbezit. Cichowlas verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Claustrofonia geeft de bal voor. Maglajlija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claustrofonia rent richting de bal. Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira passt de bal zonder na te denken. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta geeft een hoge lob. Cichowlas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maglajlija kopt de bal weg. Cichowlas rent richting de bal. Daar is Cichowlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 2:0

20e minuut.
Gouveia is nu in balbezit. Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Cichowlas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 3:0

27e minuut.
Claustrofonia is nu in balbezit. Claustrofonia geeft een lange en hoge pass. Daar is Maglajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 4:0

28e minuut.
de Castro is nu in balbezit. de Castro passt de bal zonder na te denken. Daar is Bazzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichowlas onderschept slim de pass. Cichowlas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 5:0

31e minuut.
Maglajlija onderschept slim de pass. Maglajlija passt de bal zonder na te denken. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vienoranta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazzan heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bazzan de bal. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mościcki geeft een hoge lob. Maglajlija kopt de bal weg. Klungelig pakt Cichowlas de bal. Cichowlas schiet op doel. Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 6:0

38e minuut.
Vienoranta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cebolinha de bal onder controle te krijgen. Roza Ribeiro speelt de bal door. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Castro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alvim Maluf komt het veld opgelopen. Chiva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cichowlas kopt de bal weg. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel. Roza Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 7:0

44e minuut.
Elvira geeft een hoge lob. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 35%, Fúria FC 65%.
Sem Futuro F.C - Fúria FC 7:0

49e minuut.
Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta geeft een hoge lob. Claustrofonia probeert de bal met de borst te controleren. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Roza Ribeiro trapt de bal weg. Elvira kopt de bal weg. Pires Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro bokst de bal weg.

50e minuut.
Claustrofonia geeft de bal voor. Inworp. Vienoranta met de inworp. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chiva kopt de bal weg. Elvira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maglajlija de bal. Maglajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 8:0

57e minuut.
Pires Rodrigues probeert de bal aan de voet te houden. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta passt de bal zonder na te denken. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Alvim Maluf de bal. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bazzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira onderschept slim de pass. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 9:0

68e minuut.
Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Elvira heeft problemen om de bal te vangen. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 10:0

72e minuut.
Florek is nu in balbezit. Florek geeft een hoge lob. Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvim Maluf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elvira kan de bal niet met de borst controleren. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta passt de bal in één keer door. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mościcki is nu in balbezit. Mościcki geeft een hoge lob. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel. Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Fúria FC 11:0

83e minuut.
Cebolinha heeft problemen om de bal te vangen. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maglajlija de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vienoranta kopt de bal weg. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira speelt de bal door. Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 23%, Fúria FC 77%.
Sem Futuro F.C - Fúria FC 11:0