Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fúria FC Sem Futuro F.C
Normal Tactiek nova
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Elvira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Claustrofonia de bal. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Roza Ribeiro trapt de bal weg van het doel. Vienoranta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvim Maluf. Alvim Maluf krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gouveia passt de bal met de wreef. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira passt de bal in één keer door. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vienoranta probeert naar een medespeler te passen. Elvira speelt de bal door. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:1

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roza Ribeiro trapt de bal weg van het doel. Vienoranta geeft de bal voor. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija schiet op doel. Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:2

28e minuut.
Elvira onderschept slim de pass. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija kopt de bal weg. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek geeft de bal voor. Vienoranta met een sublieme pass. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pires Rodrigues kopt de bal weg. Cebolinha heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija geeft de bal voor. Cichowlas maakt een snoekduik en kopt de bal. Roza Ribeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:3

43e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta geeft een lange en hoge pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 68%, Sem Futuro F.C 32%.
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:3

46e minuut.
Maglajlija rent richting de bal. Gouveia rent richting de bal. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pulkrt kopt de bal weg. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta geeft de bal voor. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Cichowlas de bal. Elvira rent richting de bal. Cichowlas rent richting de bal. Cichowlas haalt uit met een fantastische trap. Roza Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira geeft een lange en hoge pass. Claustrofonia heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija rent richting de bal. Maglajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:4

63e minuut.
Bazzan is nu in balbezit. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft een lange en hoge pass. Maglajlija heeft problemen om de bal te vangen. Maglajlija draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:5

72e minuut.
Elvira onderschept slim de pass. Elvira speelt de bal door. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Cichowlas draait met de bal, schiet en ... Roza Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:6

73e minuut.
Alvim Maluf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira speelt de bal door. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Vienoranta speelt de bal door. Klungelig pakt Maglajlija de bal. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Maglajlija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mościcki onderschept slim de pass. Mościcki geeft een hoge lob. Cichowlas kopt de bal weg. Maglajlija is nu in balbezit. Maglajlija schiet op doel. Roza Ribeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:7

83e minuut.
Alvim Maluf probeert naar een medespeler te passen. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia met een sublieme pass. Cichowlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichowlas schiet op doel. Roza Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Claustrofonia de bal onder controle te krijgen. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:8

87e minuut.
Bazzan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vienoranta met een sublieme pass. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:9

89e minuut.
Vienoranta geeft een hoge lob. Cichowlas kopt de bal weg. Claustrofonia controleert de bal met de borst. Maglajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglajlija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria FC 79%, Sem Futuro F.C 21%.
Fúria FC - Sem Futuro F.C 0:9