Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. Zé Amândio
Zildjian Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 17.3
uitstekend Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Viracocha speelt de bal door. Klungelig pakt Bodea de bal. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Acosta bokst de bal weg. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 1:0

8e minuut.
Brocador rent richting de bal. Kiesel onderschept slim de pass. Kiesel passt de bal zonder na te denken. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Viracocha speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Pramenko rent richting de bal. Pramenko geeft de bal voor. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Acosta trapt de bal weg van het doel. Viracocha kopt de bal weg. Corsini heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo met een sublieme pass. Brocador heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 2:0

16e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Pramenko is nu in balbezit. Pramenko passt de bal zonder na te denken. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiesel speelt de bal door. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo passt de bal in één keer door. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 3:0

20e minuut.
Kiesel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodea rent richting de bal. Bodea geeft de bal voor. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 4:0

21e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kiesel met een sublieme pass. Siminică speelt de bal door. Pramenko probeert naar een medespeler te passen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pramenko passt de bal in één keer door. Flauzino is nu in balbezit. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 5:0

27e minuut.
Pramenko speelt de bal door. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ioanid kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Viracocha passt de bal met de wreef. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel passt de bal zonder na te denken. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Santista de bal. Pramenko rent richting de bal. Pramenko speelt de bal door. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Viracocha probeert naar een medespeler te passen. Corsini is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 7:0

41e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Bodea is nu in balbezit. Bodea passt de bal in één keer door. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kiesel met een sublieme pass. Pramenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pramenko met een sublieme pass. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Santista rent richting de bal. Kiesel onderschept slim de pass. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 22%, Zé Amândio 78%.
Batera F.C. - Zé Amândio 7:0

46e minuut.
Alemão probeert naar een medespeler te passen. Galvão rent richting de bal. Galvão speelt de bal door. Klungelig pakt Ioanid de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pramenko met de inworp. Santista bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallardo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kiesel heeft problemen om de bal te vangen. Kiesel geeft een hoge lob. Daar is Flauzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 8:0

57e minuut.
Bodea speelt de bal door. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Viracocha met een sublieme pass. Kiesel rent richting de bal. Kiesel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kiesel passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bodea de bal onder controle te krijgen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bodea rent richting de bal. Kiesel met een sublieme pass. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 9:0

64e minuut.
Siminică is nu in balbezit. Siminică passt de bal zonder na te denken. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 10:0

65e minuut.
Galvão met een sublieme pass. Brocador is nu in balbezit. Ioanid onderschept slim de pass. Ioanid schiet op doel. Na een snelle pass probeert Flauzino de bal onder controle te krijgen. Paal!

73e minuut.
Acosta trapt de bal weg. Kiesel kan de bal niet met de borst controleren. Kiesel geeft de bal voor. Bodea kopt de bal weg. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 11:0

76e minuut.
Kiesel met een sublieme pass. Santista heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 12:0

77e minuut.
Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alemão. Gallardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Viracocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ioanid krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 13:0

78e minuut.
Siminică rent richting de bal. Siminică geeft de bal voor. Gallardo met een sublieme pass. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauzino begaat een overtreding. Flauzino krijgt een gele kaart. Bodea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 14:0

84e minuut.
Flauzino geeft een lange en hoge pass. Deus kopt de bal weg. Kiesel speelt de bal door. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid geeft een hoge lob. Acosta bokst de bal weg.

86e minuut.
Kiesel passt de bal in één keer door. Pramenko met een sublieme pass. Santista probeert de bal aan de voet te houden. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 15:0

89e minuut.
Pramenko geeft een lange en hoge pass. Kiesel kopt de bal weg. Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Flauzino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Zé Amândio 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 14%, Zé Amândio 86%.
Batera F.C. - Zé Amândio 16:0