Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé Amândio Batera F.C.
Normal Tactiek Zildjian K ad
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 44.9
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. Berbelidis onderschept slim de pass. Berbelidis probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:1

6e minuut.
Kiesel rent richting de bal. Kiesel passt de bal met de wreef. Ioanid rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabeça bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça geeft een hoge lob. Viracocha heeft problemen om de bal te vangen. Viracocha geeft een lange en hoge pass. Ioanid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:2

9e minuut.
Daar is Santista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santista speelt de bal door. Cabeça is nu in balbezit. Viracocha verovert de bal door een tackle van achteren. Viracocha geeft de bal voor. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pleimelding geeft een hoge lob. Sz. Kovács kopt de bal weg. Cabeça heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Berbelidis probeert naar een medespeler te passen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:3

20e minuut.
Berbelidis passt de bal in één keer door. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Carneiro kopt de bal weg. Pulfer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sz. Kovács de bal. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:4

31e minuut.
Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid geeft de bal voor. Klungelig pakt Santista de bal. Berbelidis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Viracocha onderschept slim de pass. Viracocha passt de bal in één keer door. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Gallardo geeft de bal voor. Berbelidis geeft een hoge lob. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Flauzino met een harde bal richting middenveld. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis passt de bal in één keer door. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prestes probeert de bal aan de voet te houden. Flauzino rent richting de bal. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid schiet op doel. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:5

42e minuut.
Pleimelding geeft de bal voor. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:6

43e minuut.
Corsini rent richting de bal. Ioanid rent richting de bal. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 82%, Batera F.C. 18%.
Zé Amândio - Batera F.C. 0:7

48e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Brocador legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sz. Kovács raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallardo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:8

51e minuut.
Berbelidis passt de bal in één keer door. Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:9

52e minuut.
Brocador rent richting de bal. Ioanid is nu in balbezit. Sz. Kovács rent richting de bal. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Baltacı controleert de bal met de borst. Baltacı geeft de bal voor. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:10

57e minuut.
Viracocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Viracocha speelt de bal door. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:11

57e minuut.
Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão passt de bal met de wreef. Cabeça bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viracocha. Viracocha krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Viracocha probeert naar een medespeler te passen. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel geeft de bal voor. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een hoge lob. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:12

70e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Ioanid met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:13

70e minuut.
Alemão heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prestes de bal. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:14

78e minuut.
Berbelidis passt de bal in één keer door. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel met een sublieme pass. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acosta trapt de bal weg. Viracocha kopt de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Acosta met een sublieme pass. Viracocha kopt de bal weg. Berbelidis geeft de bal voor. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Flauzino rent richting de bal. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:15

81e minuut.
Alemão probeert naar een medespeler te passen. Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:16

84e minuut.
Viracocha onderschept slim de pass. Viracocha geeft een lange en hoge pass. Gallardo kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:17

86e minuut.
Prestes is nu in balbezit. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauzino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flauzino krijgt een gele kaart. Sz. Kovács is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallardo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:18

89e minuut.
Berbelidis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallardo de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé Amândio - Batera F.C. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé Amândio 87%, Batera F.C. 13%.
Zé Amândio - Batera F.C. 0:19