Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR argentina brasil
PPR1 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
11% Spel op eigen helft 89%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 15
solid Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
excellent Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas geeft een hoge lob. Nogueira controleert de bal met de borst. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 1:0

16e minuut.
Fominha met een sublieme pass. Odolański is nu in balbezit. Mito is nu in balbezit. Odolański onderschept slim de pass. Odolański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Frühbeis is nu in balbezit. Celestino is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 2:0

21e minuut.
Huy Thông speelt de bal door. Celestino is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bohnen geeft een lange en hoge pass. Ruas rent richting de bal. Ruas geeft de bal voor. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fominha passt de bal in één keer door. Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis draait met de bal, schiet en ... Celestino probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fominha neemt de hoekschop. Mito heeft problemen om de bal te vangen. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 3:0

38e minuut.
Frühbeis onderschept slim de pass. Bohnen is nu in balbezit. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 4:0

39e minuut.
Vilas-Boas speelt de bal door. Gerônimo heeft problemen om de bal te vangen. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 5:0

44e minuut.
Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis passt de bal in één keer door. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 11%, argentina brasil 89%.
Pinheiros PR - argentina brasil 6:0

52e minuut.
Ruas geeft een hoge lob. Frühbeis rent richting de bal. Odolański rent richting de bal. Odolański schiet op doel. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 7:0

53e minuut.
Odolański passt de bal in één keer door. Fominha heeft problemen om de bal te vangen. Fominha passt de bal met de wreef. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smith trapt de bal weg van het doel. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. Mito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fidélis Régis heeft problemen om de bal te vangen. Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal in één keer door. Odolański rent richting de bal. Odolański schiet op doel. Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 8:0

60e minuut.
Ruas passt de bal in één keer door. Huy Thông met een sublieme pass. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 9:0

63e minuut.
Mito geeft een hoge lob. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas passt de bal zonder na te denken. Odolański is nu in balbezit. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 10:0

69e minuut.
Frühbeis passt de bal met de wreef. Odolański is nu in balbezit. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Mito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smith probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fominha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odolański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông passt de bal in één keer door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - argentina brasil 11:0

74e minuut.
Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik verovert de bal door een tackle van achteren. Kozik geeft de bal voor. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Nogueira heeft problemen om de bal te vangen. Fominha rent richting de bal. Fominha passt de bal in één keer door. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ruas passt de bal in één keer door. Odolański is nu in balbezit. Odolański geeft een hoge lob. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Odolański haalt uit met een fantastische trap. Smith speelt de bal door. Huy Thông kopt de bal weg. Frühbeis heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 10%, argentina brasil 90%.
Pinheiros PR - argentina brasil 11:0