Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentina brasil Pinheiros PR
Normal Tactiek PPR1
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 38.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen poor
hopeless Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fidélis Régis heeft problemen om de bal te vangen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Prestes verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal met de wreef. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ruas geeft de bal voor. Fidélis Régis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis onderschept slim de pass. Frühbeis haalt uit met een fantastische trap. Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ruas geeft de bal voor. Prestes kopt de bal weg. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ... Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Huy Thông is nu in balbezit. Homem de Mello onderschept slim de pass. Fominha is nu in balbezit. Fominha draait met de bal, schiet en ... Odolański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:1

29e minuut.
Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerônimo is nu in balbezit. Prestes verovert de bal door een tackle van achteren. Prestes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Celestino de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Huy Thông passt de bal in één keer door. Prestes is nu in balbezit. Prestes passt de bal zonder na te denken. Odolański rent richting de bal. Odolański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fidélis Régis geeft een hoge lob. Inworp. Ruas met de inworp. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 84%, Pinheiros PR 16%.
argentina brasil - Pinheiros PR 0:2

56e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu met een sublieme pass. Bohnen heeft problemen om de bal te vangen. Frühbeis rent richting de bal. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:3

57e minuut.
Daar is Vilas-Boas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański rent richting de bal. Frühbeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frühbeis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Smith probeert naar een medespeler te passen. Huy Thông met een sublieme pass. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas geeft een lange en hoge pass. Odolański kopt de bal weg. Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Homem de Mello de bal. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha probeert naar een medespeler te passen. Odolański is nu in balbezit. Odolański draait met de bal, schiet en ... Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ... Smith bokst de bal weg. Celestino kopt de bal weg. Fominha rent richting de bal. Fominha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha geeft de bal voor. Odolański heeft problemen om de bal te vangen. Odolański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Celestino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frühbeis is nu in balbezit. Frühbeis schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Prestes onderschept slim de pass. Prestes probeert naar een medespeler te passen. Frühbeis is nu in balbezit. Odolański heeft problemen om de bal te vangen. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:4

80e minuut.
Klungelig pakt Prestes de bal. Prestes passt de bal zonder na te denken. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:5

81e minuut.
Zornetta rent richting de bal. Ruas onderschept slim de pass. Ruas probeert naar een medespeler te passen. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel. Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mito is nu in balbezit. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański haalt uit met een fantastische trap. Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:6

83e minuut.
Daar is Nogueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal met de wreef. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Odolański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidélis Régis rent richting de bal. Odolański onderschept slim de pass. Odolański draait met de bal, schiet en ... Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argentina brasil - Pinheiros PR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentina brasil 86%, Pinheiros PR 14%.
argentina brasil - Pinheiros PR 0:7