Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar Mackenzie College
A Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá geeft de bal voor. Klungelig pakt Mago de bal. Cabelo rent richting de bal. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Mackenzie College 1:0

9e minuut.
da Lombo met de inworp. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo geeft de bal voor. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
da Lombo is nu in balbezit. da Lombo passt de bal met de wreef. Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ganês passt de bal in één keer door. da Lombo is nu in balbezit. da Lombo probeert naar een medespeler te passen. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Mago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Júnior met een snelle inworp. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Amado rent richting de bal. Esteves is nu in balbezit. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo schiet op doel. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Mackenzie College 2:0

37e minuut.
Pamonha rent richting de bal. Saltitante begaat een overtreding. Pamonha raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabelo met een snel genomen vrije trap. Vilar heeft problemen om de bal te vangen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... Martins bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Mago met een snelle inworp. Esteves is nu in balbezit. Cabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 30%, Mackenzie College 70%.
Dilapdar - Mackenzie College 2:0

50e minuut.
Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago passt de bal zonder na te denken. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado draait met de bal, schiet en ... Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Júnior rent richting de bal. Cabelo met een sublieme pass. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mago met een snelle inworp. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo passt de bal in één keer door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilar is nu in balbezit. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel. Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Mackenzie College 3:0

58e minuut.
da Lombo is nu in balbezit. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo met een sublieme pass. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Mackenzie College 4:0

60e minuut.
Dicá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frazzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá begaat een overtreding. Frazzon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esteves wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pamonha is nu in balbezit. Pamonha speelt de bal door. Paneleiro is nu in balbezit. da Lombo verovert de bal door een tackle van achteren. da Lombo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seixas met een sublieme pass. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo schiet op doel. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - Mackenzie College 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 33%, Mackenzie College 67%.
Dilapdar - Mackenzie College 5:0