Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauhaus Vasco de Guarulhos
541 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 27.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Maizena speelt de bal door. Proença probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Maizena rent richting de bal. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena rent richting de bal. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pagodeiro geeft een hoge lob. Tantan kopt de bal weg. Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Del Piero met een sublieme pass. Proença rent richting de bal. Maizena is nu in balbezit. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ponteiro geeft de bal voor. Proença kopt de bal weg. Bola Fora is nu in balbezit. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pompeu rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo probeert naar een medespeler te passen. Tantan rent richting de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauhaus - Vasco de Guarulhos 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Pompeu de bal. Pressato is nu in balbezit. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fonseca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauhaus 46%, Vasco de Guarulhos 54%.
Bauhaus - Vasco de Guarulhos 0:1

49e minuut.
Del Piero geeft de bal voor. Bola Fora is nu in balbezit. Bola Fora speelt de bal door. Tantan heeft problemen om de bal te vangen. Tantan draait met de bal, schiet en ... da Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rainato rent richting de bal. Rainato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pagodeiro de bal. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pannunzio geeft een hoge lob. Coli Junior is nu in balbezit. Del Piero onderschept slim de pass. Prudêncio is nu in balbezit. Prudêncio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Pressato rent richting de bal. Pressato met een sublieme pass. Tantan is nu in balbezit. Tantan haalt uit met een fantastische trap. da Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauhaus 53%, Vasco de Guarulhos 47%.
Bauhaus - Vasco de Guarulhos 0:1