Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOO Mackenzie College
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Pinga probeert naar een medespeler te passen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver met een sublieme pass. Praxedes rent richting de bal. Praxedes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Mackenzie College 1:0

13e minuut.
Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver passt de bal met de wreef. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pinga rent richting de bal. Pinga passt de bal met de wreef. Praxedes rent richting de bal. Praxedes draait met de bal, schiet en ... Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOO - Mackenzie College 2:0

18e minuut.
Dentinho geeft de bal voor. Caibi probeert naar een medespeler te passen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft de bal voor. Praxedes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Pinga onderschept slim de pass. Pinga met een sublieme pass. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frazzon onderschept slim de pass. Frazzon met een sublieme pass. Saltitante rent richting de bal. Saltitante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho geeft een lange en hoge pass. Tustão heeft problemen om de bal te vangen. Saltitante bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustão is nu in balbezit. Seixas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seixas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 32%, Mackenzie College 68%.
APOO - Mackenzie College 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOO 64%, Mackenzie College 36%.
APOO - Mackenzie College 2:0