Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar FUTEBOL CLUBE DORON
A Tactiek 4-1-2-3
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 26.9
matig Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Pamonha geeft een hoge lob. Churranalage rent richting de bal. Amado onderschept slim de pass. Amado schiet op doel. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cascavel verovert de bal door een tackle van achteren. Júnior onderschept slim de pass. Júnior passt de bal in één keer door. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piava geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Souza Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Prazeres geeft een hoge lob. Cascavel heeft problemen om de bal te vangen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - FUTEBOL CLUBE DORON 1:0

30e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Matias de Araújo passt de bal zonder na te denken. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cascavel kopt de bal weg. Ovaldo heeft problemen om de bal te vangen. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Dicá verovert de bal door een tackle van achteren. Dicá geeft een hoge lob. Churranalage bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Amado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 37%, FUTEBOL CLUBE DORON 63%.
Dilapdar - FUTEBOL CLUBE DORON 1:0

59e minuut.
Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres met een sublieme pass. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Churranalage de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Churranalage geeft een lange en hoge pass. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Ovaldo rent richting de bal. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Bossa da Gaita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pamonha rent richting de bal. Norma onderschept slim de pass. Norma speelt de bal door. Durão is nu in balbezit. Durão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Cascavel is nu in balbezit. Gol onderschept slim de pass. Gol geeft een lange en hoge pass. Amado is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Silva trapt de bal weg van het doel. Gol kopt de bal weg. Daar is Churranalage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 32%, FUTEBOL CLUBE DORON 68%.
Dilapdar - FUTEBOL CLUBE DORON 1:0