Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dilapdar APOO
A Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Ganês passt de bal in één keer door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. Paal! Tiberino heeft problemen om de bal te vangen. Bala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pinga verovert de bal door een tackle van achteren. Júnior is nu in balbezit. Pinga onderschept slim de pass. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo geeft een hoge lob. Gol is nu in balbezit. Gol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 1:0

23e minuut.
Gol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustão verovert de bal door een tackle van achteren. Júnior onderschept slim de pass. Júnior geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ganês kopt de bal weg. Klungelig pakt Appolinário de bal. Cabelo met een sublieme pass. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 2:0

37e minuut.
Beltrame passt de bal in één keer door. Júnior rent richting de bal. Pinga begaat een overtreding. Pinga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 35%, APOO 65%.
Dilapdar - APOO 2:0

48e minuut.
Bala probeert naar een medespeler te passen. Caibi kopt de bal weg. da Silva Rosa probeert naar een medespeler te passen. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Bala bokst de bal weg.

51e minuut.
Appolinário met een sublieme pass. da Lombo bereikt de bal nog maar net als eerste. da Lombo geeft de bal voor. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Caibi kopt de bal weg. Ganês rent richting de bal. Ganês geeft een hoge lob. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 3:0

53e minuut.
Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Caibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Cabelo rent richting de bal. Cabelo schiet op doel. Bala bokst de bal weg.

61e minuut.
da Lombo met de inworp. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabelo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sousa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zidane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. da Silva Rosa speelt de bal door. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo rent richting de bal. Cabelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 4:0

64e minuut.
Ganês geeft een hoge lob. Inworp. Beltrame met een snelle inworp. Pinga is nu in balbezit. Pinga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nepomuceno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. da Lombo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabelo speelt de bal door. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Caibi rent richting de bal. Gol verovert de bal door een tackle van achteren. Gol passt de bal in één keer door. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Júnior de bal. Júnior geeft een hoge lob. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 5:0

73e minuut.
Cabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Amado is nu in balbezit. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo draait met de bal, schiet en ... Zidane probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pamonha speelt de bal door. Rayzer met een sublieme pass. da Silva Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Gol geeft een lange en hoge pass. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês onderschept slim de pass. Ganês passt de bal in één keer door. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol rent richting de bal. Amado rent richting de bal. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol draait met de bal, schiet en ... Bala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dilapdar - APOO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dilapdar 11%, APOO 89%.
Dilapdar - APOO 6:0