Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savanas F.C Rio Grande FC
Tingos Lozango Tactiek 532
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 36.3
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Marina speelt de bal door. Fumagalli geeft de bal voor. Holaj kopt de bal weg. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dehaene verovert de bal door een tackle van achteren. Dehaene geeft de bal voor. Inworp. Van de Capelle met een snelle inworp. Kruszczyński geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rębała geeft de bal voor. Kruszczyński geeft de bal voor. Holaj kopt de bal weg. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ... Zvara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Holaj heeft problemen om de bal te vangen. Holaj speelt de bal door. Leber is nu in balbezit. Leber schiet op doel. Carol probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kruszczyński speelt de bal door. Leber rent richting de bal. Dehaene begaat een overtreding. Leber raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruszczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Dutina is nu in balbezit. Dutina met een sublieme pass. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Rio Grande FC 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Rębała de bal onder controle te krijgen. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak passt de bal in één keer door. Fanariotis rent richting de bal. Fanariotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ... Zvara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Rio Grande FC 2:0

27e minuut.
Fumagalli geeft een hoge lob. Holaj kopt de bal weg. Dehaene probeert de bal aan de voet te houden. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber schiet op doel. Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dehaene verovert de bal door een tackle van achteren. Dehaene passt de bal zonder na te denken. Kruszczyński speelt de bal door. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak passt de bal in één keer door. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fanariotis controleert de bal met de borst. Dutina is nu in balbezit. Fanariotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fanariotis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fumagalli speelt de bal door. Dutina rent richting de bal. Dutina passt de bal in één keer door. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Capelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leber rent richting de bal. Leber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savanas F.C 32%, Rio Grande FC 68%.
Savanas F.C - Rio Grande FC 2:0

47e minuut.
Kruszczyński met een sublieme pass. Van de Capelle speelt de bal door. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ... Zvara bokst de bal weg. Giorio is nu in balbezit. Holaj onderschept slim de pass. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Rio Grande FC 3:0

52e minuut.
Van de Capelle speelt de bal door. Klungelig pakt Leber de bal. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis onderschept slim de pass. Fanariotis geeft een lange en hoge pass. Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft de bal voor. Metidieri bokst de bal weg.

67e minuut.
Giorio probeert de bal met de borst te controleren. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giorio. Giorio krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński passt de bal zonder na te denken. Miranda is nu in balbezit. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap. Zvara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Gładysiak de bal. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle met een sublieme pass. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Zvara speelt de bal door. Klungelig pakt Van de Capelle de bal. Van de Capelle speelt de bal door. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina passt de bal met de wreef. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap. Carol probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Capelle zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Leber is nu in balbezit. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ... Zvara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savanas F.C 48%, Rio Grande FC 52%.
Savanas F.C - Rio Grande FC 3:0