Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA Savanas F.C
Normal Tactiek Tingos Lozango
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Dutina met de inworp. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński met een sublieme pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Savanas F.C 0:1

8e minuut.
Escalona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batista. Escalona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escalona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leber springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dutina passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. do Vôlei bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber verovert de bal door een tackle van achteren. Leber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Savanas F.C 0:2

18e minuut.
Leber is nu in balbezit. Leber speelt de bal door. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Paraiso kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Escalona geeft een hoge lob. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina onderschept slim de pass. Dutina geeft een lange en hoge pass. Leber springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buzdugan met een sublieme pass. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński speelt de bal door. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap. Monteiro Neto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 70%, Savanas F.C 30%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Savanas F.C 0:2

49e minuut.
Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. do Vôlei is nu in balbezit. Leber verovert de bal door een tackle van achteren. Leber draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Savanas F.C 0:3

51e minuut.
Leber rent richting de bal. Kruszczyński speelt de bal door. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. do Vôlei probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van de Capelle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina rent richting de bal. Dutina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Leber de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abrahim. Leber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kruszczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van de Capelle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bichara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzdugan geeft een lange en hoge pass. Leber is nu in balbezit. Leber passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Monteiro Neto met een harde bal richting middenveld. Dutina kopt de bal weg. Klungelig pakt Paciorkowski de bal. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski met een sublieme pass. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber schiet op doel. Na een snelle pass probeert do Vôlei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
do Vôlei geeft een lange en hoge pass. Marina rent richting de bal. Marina met een sublieme pass. Dutina heeft problemen om de bal te vangen. Dutina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dutina kopt de bal weg. Marina probeert de bal aan de voet te houden. Kruszczyński rent richting de bal. Super Lendário onderschept slim de pass. Super Lendário schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona geeft de bal voor. Klungelig pakt do Vôlei de bal. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Paraiso de bal. Monteiro Neto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 72%, Savanas F.C 28%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Savanas F.C 0:3