Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Grande FC Crusil
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Ocaso rent richting de bal. Rębała verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała passt de bal met de wreef. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rębała verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała passt de bal zonder na te denken. Fanariotis geeft een lange en hoge pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gładysiak passt de bal met de wreef. Počeštil rent richting de bal. Počeštil probeert naar een medespeler te passen. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Crusil 1:0

13e minuut.
Tailandês met een sublieme pass. Parizotto heeft problemen om de bal te vangen. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dehaene kopt de bal weg. Rębała rent richting de bal. Rębała passt de bal in één keer door. Fanariotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis geeft de bal voor. Zé Maria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal in één keer door. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Crusil 2:0

25e minuut.
Rębała verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fanariotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanariotis geeft een lange en hoge pass. Mravljak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal in één keer door. Mravljak rent richting de bal. Mravljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Crusil 3:0

37e minuut.
Angioni met een snelle inworp. Mravljak rent richting de bal. Mravljak speelt de bal door. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Crusil 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 26%, Crusil 74%.
Rio Grande FC - Crusil 4:0

58e minuut.
Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. Rębała is nu in balbezit. Rębała passt de bal met de wreef. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Zé Maria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fanariotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis geeft de bal voor. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dehaene met een sublieme pass. Rębała is nu in balbezit. Rębała geeft de bal voor. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Crusil 5:0

80e minuut.
Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała passt de bal met de wreef. Mravljak rent richting de bal. Mravljak draait met de bal, schiet en ... Zé Maria probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mravljak is nu in balbezit. Mravljak geeft de bal voor. Stelzer kopt de bal weg. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 40%, Crusil 60%.
Rio Grande FC - Crusil 5:0