Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iraty SC IZABELLY DA SILVA MOREIRA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Muito Bom met een snelle inworp. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso geeft een lange en hoge pass. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sátila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossignoli met een sublieme pass. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Batista is nu in balbezit. Met opzet legt Muito Bom zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Muito Bom moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Muito Bom schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Inworp. Furacão met de inworp. Batista probeert naar een medespeler te passen. Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Scarpinelli met een snelle inworp. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário geeft een hoge lob. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 51%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iraty SC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 0:0

48e minuut.
Pedroso met de inworp. Aguiar is nu in balbezit. Rossignoli onderschept slim de pass. Rossignoli schiet op doel. Dalmaz kopt de bal weg. Monteiro Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iraty SC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 1:0

51e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monteiro Neto speelt de bal door. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista speelt de bal door. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iraty SC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 1:1

66e minuut.
Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar speelt de bal door. Sátila met een sublieme pass. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bichara met een sublieme pass. Sátila probeert naar een medespeler te passen. Batista speelt de bal door. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Super Lendário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soja onderschept slim de pass. Soja geeft een lange en hoge pass. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar geeft de bal voor. da Costa kopt de bal weg. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário schiet op doel. Mediano bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Soja de bal. Sátila met een sublieme pass. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário rent richting de bal. Super Lendário schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dalmaz rent richting de bal. Bichara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichara passt de bal met de wreef. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iraty SC 39%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iraty SC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 1:1