Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Grande FC savio luan sabino nogueira
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 22.2
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Mravljak heeft problemen om de bal te vangen. Mravljak passt de bal zonder na te denken. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hansen de bal. Mravljak rent richting de bal. Mravljak schiet op doel. Bittencourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 1:0

5e minuut.
Dehaene passt de bal in één keer door. Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 2:0

5e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Klungelig pakt Vega de bal. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Dehaene geeft de bal voor. Nem kopt de bal weg. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak draait met de bal, schiet en ... Bittencourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 3:0

20e minuut.
Gładysiak kopt de bal weg. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 4:0

22e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Dehaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaene probeert naar een medespeler te passen. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Carol met een sublieme pass. Fanariotis is nu in balbezit. Fanariotis passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rębała kopt de bal weg. Mravljak rent richting de bal. Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fanariotis geeft een hoge lob. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak verovert de bal door een tackle van achteren. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 5:0

28e minuut.
Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak onderschept slim de pass. Gładysiak speelt de bal door. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak schiet op doel. Bittencourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fanariotis rent richting de bal. Fanariotis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mravljak de bal. Mravljak draait met de bal, schiet en ... Bittencourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 6:0

40e minuut.
Rębała met een sublieme pass. Fanariotis rent richting de bal. Fanariotis geeft een hoge lob. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 7:0

42e minuut.
Lorini onderschept slim de pass. Rębała onderschept slim de pass. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fanariotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis geeft een hoge lob. Libânio kopt de bal weg. Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 25%, savio luan sabino nogueira 75%.
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 7:0

51e minuut.
Mravljak kan de bal niet met de borst controleren. Rębała rent richting de bal. Rębała passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 8:0

63e minuut.
Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Hansen de bal. Mravljak rent richting de bal. Mravljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rębała passt de bal zonder na te denken. Fanariotis probeert naar een medespeler te passen. Libânio rent richting de bal. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 9:0

79e minuut.
Carol geeft een hoge lob. Hansen kopt de bal weg. Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak geeft een hoge lob. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 10:0

81e minuut.
Nem geeft een hoge lob. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol passt de bal in één keer door. Fanariotis is nu in balbezit. Fanariotis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol probeert naar een medespeler te passen. Boiadeiro is nu in balbezit. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rębała onderschept slim de pass. Rębała passt de bal zonder na te denken. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak schiet op doel. Bittencourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 29%, savio luan sabino nogueira 71%.
Rio Grande FC - savio luan sabino nogueira 10:0