Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio luan sabino nogueira Rio Grande FC
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 35.8
zwak Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Mravljak passt de bal zonder na te denken. Vaz is nu in balbezit. Vaz passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Zvara trapt de bal weg van het doel. Lorini kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lorini verovert de bal door een tackle van achteren. Lorini speelt de bal door. Vaz met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zvara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Fanariotis rent richting de bal. Fanariotis geeft de bal voor. Libânio heeft problemen om de bal te vangen. Mravljak rent richting de bal. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt bokst de bal weg.

25e minuut.
Gładysiak speelt de bal door. Carol is nu in balbezit. Carol probeert naar een medespeler te passen. Fanariotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanariotis neemt de hoekschop. Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 59%, Rio Grande FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
savio luan sabino nogueira - Rio Grande FC 0:0

66e minuut.
Rębała met een sublieme pass. Fanariotis geeft een lange en hoge pass. Mravljak rent richting de bal. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bittencourt trapt de bal weg. Gładysiak kopt de bal weg. Mravljak rent richting de bal. Mravljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carol met een snelle inworp. Fanariotis is nu in balbezit. Fanariotis geeft de bal voor. Mravljak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bittencourt trapt de bal weg. Rębała kopt de bal weg. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bittencourt probeert naar een medespeler te passen. Carol kopt de bal weg. Libânio probeert de bal aan de voet te houden. Mravljak rent richting de bal. Mravljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
savio luan sabino nogueira - Rio Grande FC 0:1

77e minuut.
Lorini passt de bal in één keer door. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak geeft een lange en hoge pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
savio luan sabino nogueira - Rio Grande FC 0:2

85e minuut.
Lorini probeert naar een medespeler te passen. Vaz is nu in balbezit. Vaz passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 75%, Rio Grande FC 25%.
savio luan sabino nogueira - Rio Grande FC 0:2