Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
os abilidosos Park Revolution
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas met een sublieme pass. Santino rent richting de bal. do Espírito Santo verovert de bal door een tackle van achteren. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Park Revolution 1:0

39e minuut.
Clodovil bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Clodovil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Clodovil naar de kleedkamers voor een vroege douche. Patola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Carioca is nu in balbezit. Carioca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coelho de bal. Coelho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 67%, Park Revolution 33%.
os abilidosos - Park Revolution 1:0

51e minuut.
Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho onderschept slim de pass. Donato is nu in balbezit. Donato haalt uit met een fantastische trap. Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Pêra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
os abilidosos - Park Revolution 1:1

55e minuut.
Sanches probeert naar een medespeler te passen. Deotti rent richting de bal. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato rent richting de bal. Donato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Coelho is nu in balbezit. Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho onderschept slim de pass. Coelho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Park Revolution 1:2

77e minuut.
Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato onderschept slim de pass. Coelho rent richting de bal. Donato rent richting de bal. Donato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 63%, Park Revolution 37%.
os abilidosos - Park Revolution 1:2